Workshops

 

Workshops

Twee keer per jaar organiseren wij onze overbekende, gezellige workshops: met Pase en met Kerstmis. Telkens zullen we workshops aanbieden op meerdere dagen.

Deze data maken maken wij bekend op onze Facebook- en Instagram-pagina. Ook hangen wij deze data in de winkel.

U kunt zich daarvoor opgeven via e-mail info@fleureninterieur.nl’ bellen naar onze winkel 053 – 4613202 of aanmelden in de winkel. Na aanmelding zal u gevraagd worden om de workshop vooraf te betalen. We hopen daarvoor op uw begrip.

De avonden beginnen om 19.00 uur en rond 21.30 uur hopen we dat alle deelnemers een bloemstuk gemaakt hebben dat geheel naar eigen wens is.

We beginnen de avond met koffie/thee en iets lekkers erbij. Daarna gaan we aan het werk. U krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen en waar nodig krijgt u hulp van één van onze gediplomeerde medewerkers.

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje zodat u elkaars werk kunt bewonderen en nog even lekker na kunt praten. We hopen dat we er voor u een gezellige avond van kunnen maken waar u met plezier op terug kijkt zodat u zich voorneemt een volgende keer weer deel te nemen.

 

Workshops voor groepen

Indien u met een groep bent en u kunt niet op een van onze geplande workshops dan kunnen wij natuurlijk ook een workshop verzorgen op een door u geplande datum, voorwaarde is dat u zich met een groep aanmeldt. Hierbij denken we aan vriendinnengroepen, een personeelsuitje, een groep collega’s enz. Ook voor zo’n avond spreken we met u af wat u op die avond kunt verwachten.

Neem contact op om een afspraak te maken, u aan te melden voor een workshop of voor meer informatie.

Bezoek onze winkel aan de Gronausestraat 1163
in Glanerbrug (route).

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag   
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

11.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten*

* op koopzondagen zijn wij wel geopend